Ticket to Ride is een geweldig spel om met de hele familie te spelen. Geen wonder; want het is uitdagend en je kunt er vele uitbreidingen op krijgen. Maar welke uitbreidingen en edities zijn er allemaal? Ontdek dit in het overzicht met Alle Ticket to Ride edities en uitbereidingen in 1 overzicht.

Overzicht met alle Ticket to Ride-edities en uitbreidingen

Ticket to Ride Europe – Bordspel

Dit is een basisspel en je gaat op treinreis door heel Europa. Bij dit spel is het de bedoeling dat je diverse landen bezoekt en je treinreis naar je eindbestemming vervolgt. Het is de bedoeling dat je op deze manier in dit bordspel opdrachten volbrengt. Heb je de meeste punten? Bereik je de eindbestemming? Dan heb je gewonnen.

Ticket to Ride USA 1910 – Uitbreiding – Bordspel

Voeg Ticket to Ride USA 1910 – Uitbreiding – Bordspel toe aan het basisspel Ticket to Ride USA. Op deze manier kun je dit Noord Amerikaanse continent aan je spel toevoegen. Spellen spelen is leuk zeker met dit bordspel. Het bestaat uit 181 kaarten op groot formaat (dezelfde grootte als Ticket to Ride Europe en Märklin) met onder andere 35 extra Destination Tickets, een GlobeTrotter bonus kaart en een complete vervanging voor alle kaarten van het originele spel.

Ticket to Ride Afrika

Dit spel is een uitbreiding op de basis van Ticket to Ride USA en Europa. Je kunt dit land toevoegen en een extra treinreis maken naar Afrika. Het is een welkome uitbreiding op dit fantastische bordspel. Je krijgt bij dit bordspel 48 nieuwe bestemmingskaarten en zult genieten van een heerlijke treinreis.

Ticket to Ride India & Zwitserland – Uitbreiding – Bordspel

Dit bordspel is geweldig om te spelen. Je krijgt twee nieuwe bestemmingen namelijk; Zwitserland en India.  Dit spel voegt een leuk spelelement toe wat zorgt voor extra spel plezier namelijk; mandala’s maken. Wanneer je erin slaagt om de steden die op je bestemmingskaart staan te verbinden door minstens twee verschillende ononderbroken routes van treintjes (mandala’s), levert je dat bonuspunten op. In Zwitserland verbindt je alle buurlanden met elkaar en maak je steden.

Ticket to Ride Asia – Uitbreiding – Bordspel

Ga door het hart van Azië en geniet van de extra bestemmingen die je krijgt met deze uitbreiding. Het is heerlijk om door allerlei landen te gaan en alle cultuur op te snuiven. Een geweldige uitbreiding op dit bordspel.

Ticket to Ride UK & Pennsylvania – Uitbreiding – Bordspel

Deze uitbreiding op het bordspel is voor de basisspellen Europa en USA. Deze uitbreiding bevat plattegronden van het Verenigd Koninkrijk en speel je met 2 tot 4 spelers. De uitbreiding Pennsylvania speel je met twee tot vijf spelers. De tickets en spelregels voor beide plattegronden, nieuwe treinkaarten en technologie kaarten voor het Verenigd Koninkrijk en nieuwe aandeelkaarten voor Pennsylvania zitten erbij.

Ticket to Ride France & Old West – Uitbreiding – Bordspel

Ga op avontuur in het wilde westen en Frankrijk. Een prachtige uitbreiding waar je veel mee kunt. Het leuke aan dit spel is dat je eerst de routes moet leggen voor dat je routes kunt claimen. Je kunt in dit spel elkaar lekker dwars liggen en zo proberen om te winnen.

Ticket to Ride Japan & Italy – Uitbreiding – Bordspel

Je kunt Japan door kruisen in dit spel en dan ook nog Italy erbij pakken. Hoe leuk is dat? Het mooie is dat je hoge snelheidslijnen kunt leggen, dit voegt veel toe aan het spel. Het is een leuk spel om te spelen waar je uren zoet mee bent.

Ticket to Ride London

Strijdt tegen elkaar met echte rode dubbeldekker bussen. Prachtig om op deze manier Londen te doorkruisen. Je kunt bij dit spel genieten van dit extra spel element. Het leuke is dat je eens een keer geen trein routes aanlegt maar buslijnen. Extra leuk dus.

Ticket to Ride Amsterdam

Ga op verkenning in het Amsterdam van de 17e eeuw. Een mooie en korte uitbreiding op het basisspel. In deze variant strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen.

Veelgestelde vragen

Wat is Ticket to Ride?

Ticket to Ride is een spel waarbij je een reis maakt. Je komt in allerlei landen en je legt zelf een spoor aan. Ondertussen kun je punten verdienen en allerlei opdrachten dien je te vervullen. Het is een feest om dit spel te spelen. Het is uitdagend en je moet goed nadenken over hoe je het spoor legt.

Welke soorten Ticket to Ride zijn er?

Er zijn een aantal basisspellen van Ticket to Ride te verkrijgen. Naast deze basisspellen zijn er allerlei uitbreidingen. Dit zijn vaak meerdere landen waar je heen kunt en je kunt deze heel makkelijk aan het spel toevoegen. In dit artikel vind je een overzicht met alle uitbreidingen en spellen.

Bekijk hieronder alle spellen van Ticket to Ride